Superfood Bodyshape fra økologiske Gerards

Mine klienter siger om behandlingen: ” Den er ikke sammenlignelig med de andre body wraps de har fået” – “jeg får lækker gennemfugtet hud, den holder kroppen let og frisk og har slet ikke samme følelse af trætte og tunge ben mere”, – “mine nervesmerter er helt væk og min hud har ikke set så flot ud i meget lang tid (kvinde med sclerose)”. 

3 eksklusive bodywrap kropsbehandlinger med fermenteret ekstrakter og BodyMud. Ekstrakterne indeholder bl.a. ingredienser som sortkål, artiskok, granatæble, quinoa og mange flere –  alle sunde og funktionelle synergiske ekstrakter. 
 
Bodymudden indeholder bl.a. radise, naturlig koffein og alga green. 
 
Behandlingerne kan tages som et kurforløb af 3 bodywraps og er målrettet mod udfordringer som: ophobninger, affaldsstoffer, ødemer, (væskeophobninger), cellulite og contouring af kroppen, men også til selvforkælelse hvor naturlige og aktive ingredienser er den primære faktor. Kan også bruges til at støtte op omkring sundere livsstil, vægttab eller være en støtte/opstart til vægttab. 
 
Behandlingen består af 3 individuelle bodywraps og hekst ikke deles op, men skal tages som et kurforløb. Kan sagtens kombineres med ex Eximia vacuum eller på anden vis en ændring i livsstilen.
 
Efter et forløb kan man sagtens få en wrap med denne ler som vedligeholdelse eller bare fordi man elsker resultatet!
 
Ved hver behandling anvendes en ultra koncentreret booster (3 forskellige målrettet forskellige mål) som fungerer i kombination med superfood multiaction Bodymud. En mudder som har flere funktioner som både former, shaper, opstrammer huden og ikke mindst efterlader vævet mere fast, tonet og genemfugtet! 

En naturlig udrensende og reducerende Bodywrap. Den er desuden afstressende, giver lethed i kroppen og giver sundhed og velvære. En følelse af mental wellness og absolut selvforkælelse til krop og sind.

Behandlingen tager 2 timer og er effektiv til bl.a.:

  • Bindevævs stimulation
  • Ødemer
  • Drænage
  • Antiinflammatoriske virkning
  • Stimulering af kredsløbet
  • Smertelindring
  • Cellulite – appelsinhud
  • Reduktion
  • Shaping/Figurformning
  • Gennemfugtning af huden

Også ideel i tilfælde af muskel/led smerter samt til behandling af eksem og psoriasis.

Kurforløb på 3 Bodywraps kr. 3299,-

Ellers pris pr gang kr. 1250,- Behandlingen kan ikke skilles ad/deles med en anden hvis man ønsker et kurforløb. Man kan med fordel også kombinere med Eximia Vacuum. Pris kr. 1650,- (varighed ca. 3 timer incl.)

Før behandlingen

Tag gerne et bad om morgenen hvor du exfolierer / skrubbe huden. Lad være med at tage creme på bagefter. Sørg desuden for 2-3 dage inden behandlingen ikke at vokse eller barbere dig!

Du må ikke være allergisk overfor Zink (kun hvis Thermal Mud anvendes) eller lide af klaustrofobi? Er der sundheds tegn der skal tages hensyn til, såsom sygdomme og medicin?

Hvordan:
Lerblandingen påføres hele kroppen og derefter wrappes man med en dokumenteret speciel teknik. Man hviler i et varmetæppe ca. 45-60 min. Her kan slappes af med både Netflix, Viaplay og medbragt bog/musik.

Bagefter:
Undgå helst bad, træning, sauna, svømning og lign. 48 timer efter behandlingen. Undgå også gerne alkohol, salt og sukker (ud over hvad der er i normalt mad) i 48 timer.

Det er en detox behandling som kan give lettere udrensningstegn som hovedpine, træthed, oftere toiletbesøg og mere tørst etc!

 

Tidsbestilling

Telefon: +45 23 43 00 25 info@bodyimage.dk

SuperFood Bodywrap