Claire Ross-Brown

Skuespiller og sangerinde

Jeg har altid været heldig at have “god” hud

Men det betyder ikke, at jeg ikke en gang imellem kan trænge til se lidt friskere ud. Det kan vi alle. Specielt med den hårde og kolde danske vinter.

Efter at have hørt om Intraceuticals Oxygen Lift og Madonnas og Eva Longorias brug af behandlingen blev jeg meget interesseret i selv at prøve. Jeg synes, det lød spændende, at man kunne opnå samme resultat som med Botox – blot uden brug af nåle.

Efter at have fået den første behandling var jeg helt vild med det.
Behandlingen i sig selv var meget afslappende og behagelig, og bagefter så jeg helt frisk og sund ud. Huden føltes stram på en dejlig måde. Jeg følte også, at jeg så meget yngre ud. Jeg kan sagtens forstå, at stjerner bruger Oxygen Lift før en koncert eller fest. Man ser resultatet lige med det samme, og det holder i lang tid efter, specielt hvis man følger behandlingen op med Intraceuticals hjemmeplejeprodukter. Cremerne til efterbehandling er nemme at påføre, de føles meget lette på ansigtet og er helt sikkert blevet et “must” for mig.

UCW Bodywrap må være alle kvinders “magiske pille” til den perfekte krop.
Det var simpelthen lige den følelse, jeg fik efter kun én behandling. Jeg tabte 10 cm over hele kroppen, og mine ben føltes bløde som en teenagers. Jeg vil næsten sige, at det er den mest fantastiske skønhedsbehandling, jeg nogensinde har prøvet. Jeg ville ønske, jeg var gået i gang med den før. Behandlingen er det perfekte svar, hvis man har en speciel dag, hvor man bare skal se skøn ud og føle sig vidunderlig.

“I love it!”

Charlotte Lytton Kejser

Jeg troede, jeg måtte leve med et træt ansigtsudtryk

Med Intraceuticals Oxygen Lift smiler jeg til mig selv og er stolt af mit udseende.

Oxygenbehandlingen, som er et facelift, har givet synlige resultater i mit ansigt, hvor huden efterhånden er blevet moden og har fået synlige rynker, ikke mindst på halsen.

Jeg troede ikke på det til at starte med, men da Bodyimage gav mig Oxygen Lift på den ene halvdel af ansigtet, kunne jeg se, hvor effektiv behandlingen var. Jeg så en kvinde i spejlet på 55 år i den ene side og en kvinde på 40 år i den anden side.

Min hud har nu fået et mere frisk udseende. Jeg ser ikke så træt ud længere, og mine hængekinder er blevet strammet op.

Jeg har fået 3 behandlinger, og resultatet er så flot!

Pia

Om LipoContrast skriver en af Bodyimages kunder:
Fedtfrysning med LipoContrast, det må jeg prøve! Sådan tænkte jeg, da jeg havde nogle steder, jeg gerne ville have formet.
Jeg kontaktede Henriette, og så var vi i gang! Jeg er utrolig positiv over de resultater, Henriette har opnået på mig efter 2 behand-
linger (2 påsætninger) og jeg kan ikke vente til at se det helt færdige resultat!
Jeg har tidligere prøvet fedtsugning og vil til enhver tid vælge fedtfrysningen.
1000 tak for din professionelle måde at behandle på og for de gode resultater. Vi ses i 2015!
Det her fedt frys er magic.
Jeg syntes at se forandring !!! Det bliver vildt !!!

Tidsbestilling

Telefon: +45 23 43 00 25info@bodyimage.dk

Krops- og ansigtsbehandlinger