Privatlivspolitik

Der er kommet nye regler omkring persondataloven (GRDP) som trådte i kraft d. 25. maj 2018 og på bedste vis skal vi forsøge at informere dig om hvordan vi opbevare dine data.

Reglerne skærper kravene til, hvordan vi hos Bodyimage må behandle persondata, hvordan vi skal informere dig om brugen af dine data samt, hvilke rettigheder du har.

For at efterleve de nye regler på bedste vis, skal vi hermed oplyse dig om at vi har din mailadresse, Telefonnummer/mobilnummer samt dit navn opbevaret i vores database  /bookingsystem. Gecko Booking varetager opbevaring af dine data på forsvarlig vis.

Desuden…

Ved klienter som er i aktiv behandling eller har været det indenfor 12 måneder. Kan der pr. 25 maj 2018 være data opbevaret i journalform både elektronisk og på papir som kun har relevans for selve behandlingen. Hvis din journal skal opbevares af Bodyimage bliver de låst inde på forsvarlig vis, ellers er man velkommen til at tage journalen med hjem – det er så eget ansvar at tage den med igen ved flere behandlinger. Skal journalen gemmes i klinikken bliver du bedt om at give tilsagn med navn og underskrift.

Journalen kan ex. indeholde:

  • Mål før og efter behandlingen
  • Hvilken behandling der er foretaget
  • Fokus på hvilken behandlinger der skal laves
  • Et muligt kurforløb
  • Kontraindikationer som skal tages højde for hvis en bestemt behandling skal udføres
  • Anbefalinger fra Bodyimage omkring antal behandlinger og pris.

Der vil aldrig stå andet end dit fornavn og forbogstavet på dit efternavn og dato på journalen!

Bodyimage benytter udelukkende den information som du har givet os til at give den bedste og mest optimale behandling. Den videregives ikke til 3. person.

Du kan til enhver tid skifte mening ved at sende en mail på info@bodyimage.dk eller ved at oplyse pr telefon at du ikke længere ønsker at Bodyimage skal opbevare dine oplysninger.

Er du i tvivl om noget er du velkommen til at skrive eller ringe til os

Velkommen og på gensyn

Henriette/Bodyimage

Tidsbestilling

Telefon: +45 23 43 00 25 info@bodyimage.dk

Krops- og ansigtsbehandlinger