Oxygen Lift – den originale Madonna-behandling

Den nye Intraceuticals Oxygen Lift-behandling, der reducerer rynker og holder huden ung – uden nåle eller operationer.
Madonna var tidligt ude med sin lovprisning af Intraceuticals oxygenbehandling. Hun bruger den nu som en fast del af sit hudplejeprogram og inden alle koncerter.
Intraceuticals Oxygen Lift er en unik terapiform, hvor der behandles med 98 procent rent oxygen og aktivt serum indeholdende hyaluron, grøn te samt vitamin A, C og E.
Oxygen er en alderdomsbremser og har til opgave at mætte huden med oxygene substanser, således at den cellulære “ånding” og “forbrænding” øges. Den øgede bevægelse i hudvævet stimulerer vævsafgiftningen. Ekstremt nyttigt i tilfælde af akne, uren eller træt og slap hud.
I løbet af 5-6 uger kan Oxygen Lift reducere fine linjer, rynker og løs hud i ansigtet.
Allerede efter første behandling, som varer 30 minutter, vil du mærke forskellen. Din hud vil føles blød, frisk og glat og fuld af fugtighed. Men det bedste resultat vil du få, hvis du køber en kur på 6 behandlinger over ca. 6-8 uger.
For at vedligeholde resultatet skal der herefter behandles hver 4. til 12. uge afhængigt af behov.
Oxygen Lift er en gennemført luksusbehandling, sammensat af to dele: Oxygenen, som sluser det aktive serum ind i huden, og selve serummet.

HVORDAN VIRKER INFUSION/CLARITY?

En Intraceuticals Clarity Infusion ® udnytter tre elementer for at opnå øjeblikkelige og dramatiske resultater:
  A. Ilt under let pres hjælper med at påføre anti-ældningsaktive stoffer til de dybere lag af huden, samtidig med at huden afkøles og beroliges.
  B. Unik Clarity-serum indeholder let hyaluronsyre samt en stærk kombination af vitaminer og antioxidanter. Hyaluronsyren er med til øjeblikkeligt at fugte huden og resulterer i øget fasthed, reducerede fine linjer og rynker samt forbedrede ansigtskonturer. Phytosphingosine og antibakterielle aktiver forfiner, beroliger og afbalancerer huden på dramatisk vis.
  C. Supplerende behandlingsprodukter påfører lag, der forsegler og supplerer huden med næringsstoffer for maksimal synergieffekt og mere varige resultater.
Efter kun én behandling vil din hud se afklaret og rolig ud og føles ligeså.
Akne vil formindskes, og mængden af poreudvidende bakterier minimeres, mens oliefri næringsgivere sikrer, at fugtbalancen opretholdes for at forhindre fremtidige udbrud.