Intraceuticals Oxygen Lift – den originale Madonna-behandling

En forskønnende og afslappende behandling som bl.a. giver optimal fugt, reducerer fine linjer og rynker og holder huden ung – uden nåle eller operationer. Behandlingen tilbydes i klinikken på Østerbro!
 
Madonna var tidligt ude med sin lovprisning af Intraceuticals oxygenbehandling. 
 
Intraceuticals Oxygen Lift er en unik terapiform, hvor der behandles med 98 procent rent oxygen og aktivt serum indeholdende hyaluron, grøn te samt vitamin A, C og E.
 
Oxygen er en alderdomsbremser og har til opgave at mætte huden med oxygene substanser, således at den cellulære “ånding” og “forbrænding” øges. Den øgede bevægelse i hudvævet stimulerer vævsafgiftningen. Bl.a. ekstremt nyttigt i tilfælde af akne, uren eller træt og slap hud.
 
I løbet af 5-6 uger kan Oxygen Lift reducere fine linjer og rynker. slapt væv  i ansigtet og formindske acne og samtidig berolige huden.
 
Allerede efter første behandling, som varer ca 45 minutter, vil du mærke forskellen. Din hud vil føles blød, frisk og glat og fuld af fugtighed. Men det bedste resultat vil du få, hvis du køber en kur på 6 behandlinger over ca. 6-8 uger.
 
For at vedligeholde resultatet skal der herefter behandles hver 4. til 12. uge afhængigt af behov.
 
Oxygen Lift er en gennemført luksusbehandling, sammensat af to dele: Oxygenen, som sluser det aktive serum ind i huden, og selve serummet.
 

HVORDAN VIRKER INFUSION?

 
En Intraceuticals Infusion ® udnytter tre elementer for at opnå øjeblikkelige og dramatiske resultater:
 
A. Ilt under let pres hjælper med at indsluse aktive stoffer til de dybere lag af huden, samtidig med at huden afkøles og beroliges.
 
B. En unik serum indeholdende bl.a. hyaluronsyre og en stærk kombination af vitaminer og antioxidanter. Hyaluronsyren er med til øjeblikkeligt at fugte huden og resulterer i øget fasthed, reducerede fine linjer og rynker samt forbedrede ansigtskonturer. De aktive ingredienser og oxygen i sig selv forfiner, beroliger og afbalancerer huden på dramatisk vis.
 
C. Afslutningsvis påføres behandlingsprodukter i 2 lag, der forsegler og supplerer huden med næringsstoffer for maksimal synergieffekt og mere varige resultater.
 
Pris for en behandling kr. 1199,- Kurforløb incl. hjemmepleje og 6 profesionelle behandlinger kr. 7500,- 
 
Eye Mask – En maske med effektive ingredienser der hydrerer i dybden og tilfører næring til den fine hud omkring øjnene. En maske som giver en glat, fyldig og opstrammet hud.
 
Kan bruges som kur i 6 dage eller blot når man vil “lidt extra”.
 
Pris – 6 masker – kr. 399,-
 
 

Tidsbestilling

Telefon: +45 23 43 00 25 info@bodyimage.dk

Ansigtsbehandlinger