Eximia

Bemærk at denne behandling kun tilbydes i vores København’s afdeling
 
Eximia – en videreudvikling af Resolution Seven
 
En fantastisk behandling baseret på stimulering af kroppens egne naturlige processer. Skaber cirkulation og stimulerer bindevæv og lymfer. Opstrammer og giver huden en pænere overfalde. Ideel for dig som døjer med væske ophobninger, lider af smerte i led og muskler eller bare vil gøre noget godt for dig selv. 
 
 
Behandlingen er effektiv, og resultaterne mærkes allerede efter første behandling.
 

Eximia virker:

  • smertelindrende
  • drainerende (væske ophobninger)
  • reducerende
  • opstrammende og øger hudens elasticitet
  • cellulite-reducerende
  • rynke-reducerende
  • mod muskelspændinger og ledsmerter
 
Eximia er en banebrydende behandling og en af de eneste af sin art på markedet. Kombinationen af ultralydsbølger (bruges kun til reduktion af lokale fedtdepoter) og dybdegående bindevævsmassage.
 
Resultaterne ved denne kosmetiske og medicinske behandling er videnskabeligt dokumenteret for at imødekomme nutidens krav og behov for en effektiv og sikker behandling.
 
Ud over at behandlingen reducerer, former og opstrammer kan Eximia med fordel også anvendes af idrætsudøvere, samt i forbindelse med forskellige medicinske tilstande ved skadesbehandling og ved forskellige former for smertelindring.
 
 

Brug af ultralyd ved reduktion af lokale fedtdepoter:

En kombination af ultralyd og elektroporation. Ultralyd spalter fedtcellen, og elektroporation åbner cellemembranen, så fedtet kan sive ud af cellen. Denne kombination gør Eximia-behandlingen helt unik. Behandlingen kan også laves uden ultralyd med stor fordel.
 
Eximia benytter sig af ultralydbølgers evne til at reducere i fedtceller samt dybdegående bindevævsmassage til at opstramme huden og transportere affaldsstoffer bort. Kombinationen af lydbølger og dybdegående bindevævsmassage øger reduktionen af fedtdepoter, cellulite og væskeansamlinger.
 
 

Behandling af væskeansamlinger:

Ødem betegnes som en sygelig opsamling af væske i kroppen. Væskeansamlinger kan opstå overalt og er relateret til en række forskellige tilstande. Ødem opstår i tilfælde, hvor der eksisterer en ubalance mellem kroppens filtrations- og reabsorberingsevne.
 

Smertelindring:

Eximia virker smertelindrende på grund af sine unikke egenskaber ved dybdegående bindevævsmassage.
 

For bedste resultat anbefales et forløb af min 3-5 behandlinger. Dette blot for at komme i gang.

 
Priser fra kr. 650,- pr. gang uden ultralyd – (prøvebehandling kr. 550,-) Rabat gives ved køb af mere end 3 behandlinger på en gang.

Tidsbestilling

Telefon: +45 23 43 00 25 info@bodyimage.dk

Information

Bemærk at vi kun tilbyder denne behandling i København og ikke i Jyderup

Eximia vacum terapi