Eximia

Bemærk at denne behandling kun tilbydes i vores København’s afdeling
 
Eximia – en videreudvikling af Resolution Seven
 
En fantastisk behandling baseret på stimulering af kroppens egne naturlige processer. Resultatet er en hurtigere nedbrydning og opløsning af fedtdepoter, cellulite og væskeansamlinger.
 
Eximia er enestående i forbindelse med punktslankning, da denne unikke behandling gør det muligt lokalt at reducere fedt og forme dine kurver på udvalgte områder af kroppen. Behandlingen er effektiv, og resultaterne mærkes allerede efter første behandling.
 
 

Eximia virker:

  •  reducerende
  •  opstrammende og øger hudens elasticitet
  •  cellulite-reducerende
  •  strækmærke-reducerende
  •  rynke-reducerende
  •  er god mod muskelspændinger og   ledsmerter
 
Eximia er en banebrydende behandling og en af de eneste af sin art på markedet. Kombinationen af ultralydsbølger og dybdegående bindevævsmassage øger reduktionen og opløsningen af fedtdepoter, cellulite og væskeansamlinger.
 
Resultaterne ved denne kosmetiske og medicinske behandling er videnskabeligt dokumenteret for at imødekomme nutidens krav og behov for en effektiv og sikker behandling.
 
Ud over at behandlingen slanker, former og opstrammer, kan Eximia med fordel også anvendes af idrætsudøvere, samt i forbindelse med forskellige medicinske tilstande ved skadesbehandling og ved forskellige former for smertelindring.
 
 

Eximia-behandlingen er:

En kombination af ultralyd og elektroporation. Ultralyd spalter fedtcellen, og elektroporation åbner cellemembranen, så fedtet kan sive ud af cellen. Denne kombination gør Eximia-behandlingen helt unik. Behanlingen kan også laves uden ultralyd med stor fordel.
 
Eximia benytter sig af ultralydbølgers evne til at nedbryde fedtceller samt dybdegående bindevævsmassage til at opstramme huden og transportere affaldsstoffer som fedt, væske m.m. bort. Kombinationen af lydbølger og dybdegående bindevævsmassage øger nedbrydningen og opløsningen af fedtdepoter, cellulite og væskeansamlinger.
 
 

Behandling af væskeansamlinger:

Ødem betegnes som en sygelig opsamling af væske i kroppen. Væskeansamlinger kan opstå overalt og er relateret til en række forskellige tilstande. Ødem opstår i tilfælde, hvor der eksisterer en ubalance mellem kroppens filtrations- og reabsorberingsevne.
 
 

Smertelindring:

Eximia virker smertelindrende på grund af sine unikke egenskaber ved dybdegående bindevævsmassage.
 

For bedste resultat anbefales et forløb af min 3-5 behandlinger. Dette blot for at komme i gang.

 
Priser fra kr. 650,- pr. gang uden ultralyd – (prøvebehandling kr. 450,-) Rabat gives ved køb af mere end 3 behandlinger på en gang.

Tidsbestilling

Telefon: +45 23 43 00 25 info@bodyimage.dk

Information

Bemærk at vi kun tilbyder denne behandling i København og ikke i Jyderup

Eximia vacum terapi