Microdermabrasion – hudslibning

Bodyimage bruger en maskine fra Sorisa til Microdermabrasion behandling.
 
Det er en sikker, genopbyggende og vitaliserende behandling. En dybdegående peeling som blidt fjerner de døde hudceller. En peeling der faktisk mest føles som en effektiv, blid massage, og samtidig er en fuldstændig smertefri og afslappende oplevelse af luksus, når maskinen bliver kørt henover din hud. Behandling giver en forbedring der allerede er synlig efter én behandling.
 
 

Dette kan microdermabrasion:

 • Giver huden et sundere og friskere look
 • Ensarter og udglatter huden
 • Reducerer rynker
 • Reducerer pigmentforandringer
 • Mindsker ar
 • Mindsker porer
 • God ved acne og uren hud
 

Hvordan:

Systemet virker ved at projektere en meget fin “tåge” af steriliserede microkrystaller – Corundem (aluminium oxcide i krystalform) på huden i ansigt og/eller décollté. Samtidig med et vacum sug som både stimulerer cirkulation og fjerner døde hudceller. Dette stimulerer bl.a. cellefornyelse, giver vitalitet og umiddelbar friskhed i huden!
 
 

Behandling trin for trin:

 1. Dobbelt afrens
 2. Microdermabrasion
 3. Exfolight frugtsyre Peel
 4. Maske efter hudens behov ca. 15-20 min.
 5. Afsluttende øjen og dag creme
 
Der benyttes produkter fra Gerards – Gerards Exfolight Peel, Hydro-Touch til fugt, Duo System til regenerering og Lift Mask til opstramning/antiage (collagen)!
 
 
Pris pr. behandling kr. 699,- – kurforløb á 6 behandlinger kr. 3495,- Spar kr. 699,-
 
 
Ønskes der yderligere cirkulation og fokus på enten opstramning, drænering og friskhed kan man med fordel bruge Eximia Vacum Face (ca 10 min) – merpris kr. 199,- Der benyttes Azulene olie til denne behandling. En olie der kan bruges til antiageing og til den følsomme, skrøbelige, tørre og dehydreret hud.

Tidsbestilling

Telefon: +45 23 43 00 25 info@bodyimage.dk

Ansigtsbehandlinger