Profil

“Efter 10 behandlinger er jeg ikke i tvivl: Jeg kan både se og mærke en forskel. Ikke nok med at mine overarme er blevet næsten fri for de røde knopper, der har plaget mig i årevis, min mave er også strammet betydeligt op og min bagdel glattet væsentligt ud. Og så har jeg ikke mindst en følelse af velvære og harmoni, fordi jeg ved, jeg gør noget godt for min krop.”

Dette var starten på Bodyimage og oplevelsen med min første Resolution Seven-maskine. Senere har jeg fundet ud af, at de bedste resultater opnås ved kombination af metoder. Derfor har jeg i dag en række forskellige krops- og slankebehandlinger.

Jeg er 46 år og oprindeligt fra Aalborg. Jeg er uddannet akademiøkonom i international handel og har ud over mit virke i erhvervslivet altid beskæftiget mig med krop og velvære.

Jeg har dyrket fitness og spillet håndbold på fritidsniveau og har ligesom så mange andre kvinder altid været fokuseret på krop og figur. For at gøre noget godt for min krop og for at fjerne de skavanker, jeg ikke var tilfreds med, gik jeg selv i gang med behandlinger hos en Resolution Seven-behandler.

Det virker!

Jeg fik i 2005 Resolution Seven-behandlingerne anbefalet af en veninde, men var alligevel en anelse skeptisk. Virker det nu? Vi ved jo godt, at man helst skal bestræbe sig på at bruge sin krop mest muligt og spise sundt og varieret, men jeg fik på eget skind bevist, at netop denne behandling er et fantastisk supplement, når det handler om at få det bedre med sin krop. Ikke kun fysisk, men også rent mentalt.

Igennem mange år har jeg hjulpet mine kunder til at opnå resultater. Med udgangspunkt i den enkeltes mål og livsstil sammensætter vi i en tæt dialog den bedste behandling for hver enkelt kunde. Pointen er, at vi finder lige netop den behandlingsform, som passer ind i dit liv.

Tryghed for dig!

Jeg søger hele tiden de bedste behandlinger og produkter for at give dig de bedste muligheder. Gennem arbejdet på klinikken ser jeg, hvad der virker – og også hvad der ikke har nogen effekt. Derfor kan du være sikker på, at du altid får den bedste og mest effektive behandling.

Jeg tilbyder dig et fortroligt og trygt miljø, hvor du kan få klarhed og løsninger skræddersyet dine behov. Hos Bodyimage finder du altid et godt tilbud, og fx er der faste rabatter på de effektive kombinationsbehandlinger. 

Min klinik ligger eksklusivt i hjertet af Østerbro med en uformel atmosfære. Kom ind og start med en uforpligtende samtale allerede i dag!

Jeg ser frem til at hjælpe dig med at genvinde skønhed og velvære.

GPDR

Der er kommet nye regler omkring persondataloven (GRDP) som trådte i kraft d. 25. maj 2018 og på bedste vis skal vi forsøge at informere dig om hvordan vi opbevare dine data.

Reglerne skærper kravene til, hvordan vi hos Bodyimage må behandle persondata, hvordan vi skal informere dig om brugen af dine data samt, hvilke rettigheder du har.

For at efterleve de nye regler på bedste vis, skal vi hermed oplyse dig om at vi har din mailadresse, Telefonnummer/mobilnummer samt dit navn opbevaret i vores database  /bookingsystem. Gecko Booking varetager opbevaring af dine data på forsvarlig vis.

Desuden…

Ved klienter som er i aktiv behandling eller har været det indenfor 12 måneder. Kan der pr. 25 maj 2018 være data opbevaret i journalform både elektronisk og på papir som kun har relevans for selve behandlingen. Hvis din journal skal opbevares af Bodyimage bliver de låst inde på forsvarlig vis, ellers er man velkommen til at tage journalen med hjem – det er så eget ansvar at tage den med igen ved flere behandlinger. Skal journalen gemmes i klinikken bliver du bedt om at give tilsagn med navn og underskrift.

Journalen kan ex. indeholde:

  • Mål før og efter behandlingen
  • Hvilken behandling der er foretaget
  • Fokus på hvilken behandlinger der skal laves
  • Et muligt kurforløb
  • Kontraindikationer som skal tages højde for hvis en bestemt behandling skal udføres
  • Anbefalinger fra Bodyimage omkring antal behandlinger og pris.

Der vil aldrig stå andet end dit fornavn og forbogstavet på dit efternavn og dato på journalen!

Bodyimage benytter udelukkende den information som du har givet os til at give den bedste og mest optimale behandling. Den videregives ikke til 3. person.  

Du kan til enhver tid skifte mening ved at sende en mail på info@bodyimage.dk eller ved at oplyse pr telefon at du ikke længere ønsker at Bodyimage skal opbevare dine oplysninger.

Er du i tvivl om noget er du velkommen til at skrive eller ringe til os

Velkommen og på gensyn

Henriette/Bodyimage

 

Tidsbestilling

Telefon: +45 33 12 00 25

info@bodyimage.dk