Profil

“Det var en øjenåbner efter 10 behandlinger. Jeg var ikke i tvivl: Jeg kunne både se og mærke en forskel. Ikke nok med at mine overarme var blevet næsten fri for de røde knopper, der har plaget mig i årevis, min mave var også strammet betydeligt op og min bagdel glattet væsentligt ud. Og så havde jeg ikke mindst en følelse af velvære og harmoni, fordi jeg vidste, jeg gjorde noget godt for min krop.”

Dette var starten på Bodyimage og oplevelsen med min første Resolution Seven behandling. Senere har jeg fundet ud af, at de bedste resultater opnås ved kombination af metoder. Derfor har jeg i dag en række forskellige behandlinger som både er effektive og afstressende.

Jeg har dyrket fitness og spillet håndbold på fritidsniveau og har ligesom så mange andre kvinder altid været fokuseret på krop og figur. For at gøre noget godt for min krop og for at fjerne de skavanker, jeg ikke var tilfreds med, gik jeg selv i gang med behandlinger hos en Resolution Seven behandler.

Det virker!

Jeg fik i 2005 Resolution Seven-behandlingerne anbefalet af en veninde, men var alligevel en anelse skeptisk. Virker det nu? Vi ved jo godt, at man helst skal bestræbe sig på at bruge sin krop mest muligt og spise sundt og varieret, men jeg fik på eget skind bevist, at netop denne behandling er et fantastisk supplement, når det handler om at få det bedre med sin krop. Ikke kun fysisk, men også rent mentalt.

Igennem mange år har jeg hjulpet mine kunder til at opnå resultater. Med udgangspunkt i den enkeltes mål og livsstil sammensætter vi i en tæt dialog den bedste behandling for hver enkelt kunde. Pointen er, at vi finder lige netop den behandlingsform, som passer ind i dit liv.

Velkommen – Henriette

Tidsbestilling

Telefon: +45 23 43 00 25info@bodyimage.dk