Profil

Din krop er som et smukt og helt unikt instrument, og du skal passe på den!Du skal tage vare på den, spise fornuftigt og være fysiks aktiv.

I en stresset hverdag kan det være svært at overholde ovenstående, og i nogen perioder helt umuligt. Indimellem har du måske også behov for at re-boote og kickstarte en sundere livsstil eller blot vedligeholde hvad du har gang i.

Hos Klinik BodyImage tilbyder vi dig de bedste og nyeste behandlinger og produkter, som hjælper dig at opnå en følelse af velvære og tilfredshed og vil bidrage til at du får mere energi og en markant bedre tilfredshedsfølelse i kroppen.

Henriette, som er indehaver af Klinik BodyImage har mere end 15 års erfaring indenfor dette felt. Hos Henriette kan du være sikker på altid at få den bedste og mest effektive behandling i et fortroligt og trygt miljø.

Klinikken ligger i hjertet af Østerbro med en uformel atmosfære. Læs om vores forskellige behandlinger her på siden eller kom ind og start med en uforpligtende samtale allerede i dag, så sammensætter vi et forløb der passer til dig og dine behov.

BodyImage – for skønhed og velvære

Tidsbestilling

Telefon: +45 23 43 00 25 info@bodyimage.dk