Gerards Contourwrap med enten Thermal Mud, Dead Sea Salt og Dreanamarine eller Alge Ler – Velvære behandling nr. 1

En naturlig udrensende og reducerende Bodywrap. Lerblandingen hjælper med at detoxe/udtrække affaldsstoffer. Den er desuden afstressende, giver lethed i kroppen og giver sundhed og vælvære. En følelse af mental wellness!

Behandlingen tager 2 timer og er effektiv til bl.a.:

  • Cellulite – appelsinhud
  • Reduktion
  • Figurformning
  • Bindevævs stimulation
  • Ødemer
  • Drænage
  • Antiinflammatoriske virkning
  • Stimulering af kredsløbet

Også ideel i tilfælde af muskel/led smerter samt til behandling af eksem og psoriasis.

Pris kr. 1100,- Ved køb af flere behandlinger gives der 10 % rabat. Det bedste resultat opnåes ved flere behandlinger.

Før behandlingen

Tag gerne et bad om morgenen hvor du exfoliere/ skrubbe huden. Lad være med at tage creme på bagefter. Sørg desuden for 2-3 dage inden behandlingen ikke at vokse eller barbere dig!

Du må ikke være allergisk overfor zink eller lide af klaustrofobi? Er der sundheds tegn der skal tages hensyn til, såsom sygdomme og medicin?

Hvordan:
Lerblandingen påføres hele kroppen og derefter wrappes man med en dokumenteret speciel teknik. Man hviler i et varmetæppe ca. 45-60 min. Her kan slappes af med både Netflix, HBO, Viaplay, Blade eller medbragt bog/musik.

Bagefter:
Undgå helst bad, træning, sauna, svømning og lign. 48 timer efter behandlingen. Undgå også gerne alkohol, salt og sukker (ud over hvad der er i normalt mad) i 48 timer.

Det er en detox behandling som kan give lettere udrensningstegn som hovedpine, træthed, oftere toiletbesøg og mere tørst etc!

Økologiske Gerards
Gerard’s Thermal Mud er en mineralrig vulkansk mudder, der stammer fra områder med meget høj varme aktivitet og har en dyb udrensning, eksfolierende, fugtgivende og regenererende egenskaber.

Thermal Mud har gennem alle tider helt tilbage før kristus været anvendt som en helbredende terapeutisk mudder.

I dag findes Thermal Mud i mange skønhedsprodukter og er anerkendt for det høje indhold af mineraler og TraceElements, nogle af de fantastisk mineraler er calcium, jern, magnesium, kalium, silica, og nogle af de vigtige TraceElements er molybdæn, selen og zink.