Gerards Contourwrap med Algeler, Dead Sea Salt og Dreanamarine – Velvære behandling nr. 1

En naturlig udrensende og reducerende Bodywrap. Alge Cell lerblandingen hjælper med ophobede affaldsstoffer, ødemer og kan virke anti inflamatorisk. Den er desuden afstressende, giver lethed i kroppen og giver sundhed og velvære. En følelse af mental wellness!

Behandlingen tager 2 timer og er effektiv til bl.a.:

  • Ødemer
  • Drænage
  • Reduktion
  • Antiinflammatoriske virkning
  • Stimulering af kredsløbet
  • Bindevævs stimulation
  • Cellulite – appelsinhud
  • Shaping/Figurformning

Også ideel i tilfælde af muskel/led smerter samt til behandling af eksem og psoriasis.

Pris kr. 1100,- Ved køb af flere behandlinger gives der 10 % rabat. Det bedste resultat opnås ved flere behandlinger. SuperFood bodywrap vil være en god behandling at afslutte med. 

Før behandlingen

Tag gerne et bad om morgenen hvor du exfolierer / skrubbe huden. Lad være med at tage creme på bagefter. Sørg desuden for 2-3 dage inden behandlingen ikke at vokse eller barbere dig!

Du må ikke være allergisk overfor zink eller lide af klaustrofobi? Er der sundheds tegn der skal tages hensyn til, såsom sygdomme og medicin?

Hvordan:
Lerblandingen påføres hele kroppen og derefter wrappes man med en dokumenteret speciel teknik. Man hviler i et varmetæppe ca. 50-60 min. Her kan slappes af med både Viaplay og medbragt bog/musik.

Bagefter:
Undgå helst varmt bad, træning, sauna, svømning og lign. Gerne 48 timer efter behandlingen. Undgå også gerne alkohol, salt og sukker (ud over hvad der er i normalt mad) i 48 timer.

Det er en detox behandling som kan give lettere udrensningstegn som hovedpine, træthed, oftere toiletbesøg og mere tørst etc!

Økologiske Gerards:

Den primære ler ved første behandling er Gerards Alge Cell Ler. Den indeholder bl.a. Vedbed, hestekastanie, grøn ler, papaya og fucus (fra blæretang slægten)

Gerards Thermal Mud tilbydes desværre ikke i øjeblikket.

Gerard’s Thermal Mud er en mineralrig vulkansk mudder, der stammer fra områder med meget høj varme aktivitet og har en dyb udrensning, eksfolierende, fugtgivende og regenererende egenskaber.

Thermal Mud har gennem alle tider helt tilbage før kristus været anvendt som en helbredende terapeutisk mudder.

I dag findes Thermal Mud i mange skønhedsprodukter og er anerkendt for det høje indhold af mineraler og TraceElements, nogle af de fantastisk mineraler er calcium, jern, magnesium, kalium, silica, og nogle af de vigtige TraceElements er molybdæn, selen og zink.

Tidsbestilling

Telefon: +45 23 43 00 25 info@bodyimage.dk

Gerards Contour Wrap