Gerards Contourwrap med Thermal Mud, Dead Sea Salt og Dreanamarine

Fødselsdagstilbud: 1 Contour Wrap – pris kr. 949,-. Gælder hele juni.

En naturlig udrensende og slankende Bodywrap. Lerblandingen hjælper med at detoxe/udtrække affaldsstoffer, samtidig med at den specielle wrappe-teknik opstrammer og toner din krop.

Før behandlingen:

Tag gerne et bad om morgenen. Exfoliere (skrubbe) gerne. Lad være med at tage creme på bagefter. Sørg desuden for 2-3 dage inden behandlingen ikke at vokse eller barbere dig!

Hvordan:

Behandlingen består i at lerblandingen påføres hele kroppen og derefter wrappes man med en dokumenteret speciel teknik. Man hviler i et varmetæppe ca. 45-60 min. Der kan slappes af med både Netflix, HBO, Viaplay, Blade eller en medbragt bog/musik.

Du skal ikke være allergisk for zink og helst ikke være klaustrofobisk? Er der sundheds tegn der skal tages hensyn til, ex sygdomme og medicin?

Bagefter:

Helst undgå bad, træning, sauna, svømning og lign. 48 timer efter behandlingen. Undgå også gerne alkohol, salt og sukker (ud over hvad der er i normalt mad) i 48 timer.

Det er en detox behandling som kan give lettere udrensningstegn som hovedpine, træthed, oftere toiletbesøg og mere tørst etc!

Behandlingen tager 2 timer og er effektiv til bl.a.:

  • Cellulite – appelsinhud
  • Reduktion
  • Figurformning
  • Bindevævs stimulation
  • Ødemer
  • Drænage
  • Antiinflammatoriske virkning
  • Stimulering af kredsløbet

Også ideel i tilfælde af muskel/led smerter samt til behandling af eksem og psoriasis.

Pris kr. 1100,- ved køb af flere behandlinger gives der rabat. Flere behandlinger kan give bedre resultater – dog ikke mere end 3 på 2-4 uger!

Økologiske Gerards

Gerard’s Thermal Mud er en mineralrig vulkansk mudder, der stammer fra områder med meget høj varme aktivitet og har en dyb udrensning, eksfolierende, fugtgivende og regenererende egenskaber.

Thermal Mud har gennem alle tider helt tilbage FK. været anvendt som en helbredende terapeutisk mudder.

I dag findes Thermal Mud i mange skønhedsprodukter og er anerkendt for det høje indhold af mineraler og TraceElements, nogle af de fantastisk mineraler er calcium, jern, magnesium, kalium, silica, og nogle af de vigtige TraceElements er molybdæn, selen og zink.