Resolution Seven

Resolution Seven (samme system system som Eximia, men ældre model) er et komplet system til behandling af ansigt og krop. Den behagelige, blide og afslappende behandling udføres helt uden risiko og bivirkninger for klienten.
Behandlingen giver lovende resultater og sikrer et øget fysisk velvære såvel som ydre skønhed.
Denne behandling er effektiv til før og efter kirurgi!
Hvad kan behandlingen gøre for dig:
  • Mindske væskeophobning (ødemer)
  • Øge lymfecirkulation/blodcirkulation
  • Reducere cellulite (appelsinhud)
  • Forbedre hudens spændstighed
  • Begrænse tidlig ældning af huden
  • Reducere strækmærker, ar og rynker

Endodermic massage:

Behandlingen udføres ved hjælp af en række udskiftelige og sterile hoveder, som med et sug, og sammen med kromoterapien (rødt og blåt lys), lader huden passere via to valser. Det skaber tilsammen en bevægelse i vævet. Derved sker der en ændring af bindevævets struktur, som giver en fastere konsistens af huden, en opløsning af fedt samt dræning af overskydende og ophobet væske. Massagen følger lymfens egen bane. Dermed opnås en bedre udskillelse af affalds- og giftstoffer samt en bedre tilførsel af ilt og næringsstoffer.

Circulation og udrensning:

På baggrund af massage i bindevævet øges blodstrømmen fra venerne bemærkelsesværdigt.
Derved styrkes det sug, som der naturligt er ved lymfekarrenes indmunding, hvilket virker yderligere befordrende for gennemstrømning af lymfe.
Resolution Seven fungerer således som en udvendig pumpe, der ved et lavt tryk efterfulgt af et højere tryk motionerer og stimulerer blod- og lymfekar til øget cirkulation for dermed at udrense fedt, protein og affaldstoffer.

Behandling i ansigtet:

Behandlingen giver samme fornemmelse og resultat (af tryk og sug) som på kroppen, men med mindre styrke.

Operationsar og strækmærker:

Behandlingen gives samtidig med en behandling af kroppen. For at reducere ar/strækmærker behandler man også lokalt i det område, hvor de er.
Man starter med at blødgøre/klargøre vævet ved hjælp af mikrobølger. Derefter er behandlingens formål at udspænde det belastede væv, genoplive det via blodgennemstrømning og tilføre væske til den omkringliggende hud. Disse faktorer giver en ændring af huden omkring.
Inden behandling er strækmærker og ar røde og hårde/dybe. Allerede efter første behandling ændres vævet, og ar og strækmærkers struktur bliver blødere. Desuden ændrer farven sig på arret og strækmærket til en lysere farve.
Kan med fordel bruges før og efter en kirurgisk fedtsygning.
Priser fra kr. 650,- pr. gang – (prøvebehandling kr. 450,-). Rabat gives ved køb af mere end 3 behandlinger på en gang.

Tidsbestilling

Telefon: +45 23 43 00 25 info@bodyimage.dk